• Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  Klinikken holder lukket uge 28+29 i 2022

  læs mere
 • Vaccinationer og priser

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Konsultation

Du er tilmeldt begge læger, men har selvfølgelig lov til at vælge, hvem du ønsker at konsultere, og vi vil naturligvis efterkomme dit ønske, såfremt det er muligt.

Dog må vi gøre opmærksom på, at vi ved akut sygdom samt i forbindelse med ferier og lign. ikke altid kan efterkomme dit ønske, men i stedet kan være nødt til at vælge for dig af hensyn til husets arbejdsgang.

Du vil kunne opleve, at vi har praksisreservelæger i lægehuset. Disse er færdiguddannede læger, som typisk skal være hos os ½ år ad gangen. De arbejder selvstændigt, men er under supervision af Jeppe Frøkjær Aaen og Stefan B. Runarsson.

Endvidere har vi i kortere perioder medicinstuderende i huset – de er i sagens natur interesserede i at deltage i så mange konsultationer som muligt, mens de er hos os. Du vil naturligvis blive spurgt, om du er interesseret i, at de deltager i din konsultation med lægen.

Lægernes konsultationstider

Mandag kl. 8.30 – 15.00
Tirsdag kl. 8.30 – 16.30
Onsdag kl. 8.30 – 13.00
Torsdag kl. 8.30 – 15.00
Fredag kl. 8.30 – 15.00

Vi gør, hvad vi kan for at overholde tidsaftalerne, men der kan opstå akut sygdom, som gør, at tidsplanen rykker sig en smule.

Vores mål er at holde ventetiden på et minimum, men vi beder om din forståelse, hvis vi skulle blive forsinket.

Vi vil naturligvis orientere dig, når du kommer.

Husk at medbringe dit og dine børns sygesikringskort ved alle henvendelser.
Kør venligst selv sygesikringskortet gennem kortlæseren på skranken, når du kommer.
Sygesikringens krav for at vi kan yde dig lægebehandling er, at du registreres elektronisk.
- Husk derfor altid det gule sygesikringsbevis!

Telefonkonsultation
Mellem kl. 8.00 – 8.30 er lægerne ved telefonen for at drøfte akut opstået sygdom, vejlede om behandling, give svar på undersøgelser samt føre korte samtaler med dig. Hvis du blot skal forny en recept eller bestille en tid, er det bedst at ringe efter kl. 8.30 for ikke at blokere lægetelefontiden.

Ud over lægetelefontiden mellem kl. 8.00 – 8.30 kan sekretærerne fra kl 8.30 og så længe telefonen er åben også rådgive og hjælpe med vurdering af akut sygdom. I de fleste tilfælde vil sekretærerne også kunne svare på undersøgelser og prøvesvar.